Το Γραφείο

Office space

About us

Ο Χώρος

Η atre στεγάζεται σε ιδιόκτητο επαγγελματικό χώρο στο Πανόραμα στην περιοχή του Ν. 751.
Το τεχνικό γραφείο της atre αναπτύσσεται σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής που αντιστοιχεί στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και των κατασκευών μας. Η επιλογή περιαστικής περιοχής για την εγκατάσταση των γραφείων της atre, σε ένα πράσινο-αποκεντρωμένο περιβάλλον, παρέχει εύκολη πρόσβαση και οδηγείται από τις αρχές μας για εργασιακό περιβάλλον φιλικό προς το ανθρώπινο μέτρο.

ABOUT

πολυτέλεια

Τα έργα μας χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική, πρωτοποριακή τεχνολογία, και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με βιοκλιματικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό (μονώσεις, φυσικός αερισμός, προσανατολισμός) και την διαχείριση ενέργειας μέσω έξυπνων συστημάτων(smart home) με στόχο τη δημιουργία πολυτελών και εργονομικών κατοικιών, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας.

2006_pan (3)

Luxury is attention to detail, originality, exclusivity and above all quality

Angelo Bonati 

SCENE11

Ανακαίνιση

Σχεδιασμός Εφαρμογή Κατασκευή

Δραστηριότητα της εταιρείας είναι και οι ανακαινίσεις εσωτερικών κτιρίων και όψεων, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.
Με γνώμονα την οικονομική βελτιστοποίηση και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία σχεδιαστικών εναλλακτικών που υλοποιούνται με τη χρήση υλικών υψηλών προδιαγραφών και προσήλωση στην ποιότητα κατασκευής.

Ιστορία

Το τεχνικό γραφείο atre με ιδρυτή τον Πολιτικό Μηχανικό Θεόδωρο Αμπατζή δραστηριοποιείται στη Βόρεια Ελλάδα από το 1973. Έχει αναλάβει και ολοκληρώσει πλήθος κυρίως ιδιωτικών αλλά και δημοσίων έργων. Αυτόνομα είτε με συμμετοχή σε συμπράξεις και εταιρικά σχήματα επιδεικνύει διαχρονικά ποιότητα στις κατασκευές της και συνέπεια σε υψηλού επιπέδου απαιτήσεις.