Υπηρεσίες

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Καινοτομία και εμπειρία

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε ή ανακαινίζουμε το σπίτι στο οποίο θέλετε να ζείτε. Έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στη ανέγερση μονοκατοικιών, τα έργα μας χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική, πρωτοποριακή τεχνολογία, και κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Επαγγελματικά Ακίνητα

Από την τρισδιάστατη απεικόνιση και το φωτορεαλσιμό, μέχρι τον λεπτομερή σχεδιασμό και την κατασκευή, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για καταστήματα και γραφεία, franchise και αλυσίδες καταστημάτων.

 

 

.

ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το γραφείο μας παρέχει λύσεις δομικού σχεδιασμού, σχεδιασμού λεπτομερειών και μελετών εφαρμογής και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε έργα από χάλυβα, οπλισμένο σκυρόδεμα και σύμμικτες κατασκευές στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή (ΗΑΕ, Κουβέιτ, Κατάρ) και την Κίνα.

 

3D

Τρισδιάστατη σχεδίαση, αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση και υψηλής ποιότητας φωτορεαλιστικές απεικονίσεις. 

ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Το γραφείο μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών υπηρεσιών. Σε αυτές περιλαμβάνονται η σύνταξη αρχιτεκτονικών, στατικών μελετών και μελετών Η/Μ εγκαταστάσεων, καθώς και συμβουλευτική ακινήτων.

PROJECT MANAGEMENT

Εξειδίκευση στη διαχείριση απαιτητικών έργων, με την εφαρμογή στρατηγικών Building Information Modeling και 5d design.

Ανακαίνιση

Όπως
τη φαντάζεστε

Δραστηριότητα της εταιρείας είναι και οι ανακαινίσεις εσωτερικών κτιρίων και όψεων, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.
Με γνώμονα την οικονομική βελτιστοποίηση και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία σχεδιαστικών εναλλακτικών που υλοποιούνται με τη χρήση υλικών υψηλών προδιαγραφών και προσήλωση στην ποιότητα κατασκευής.

scene 3
edited

Εμπορικά Ακίνητα

B2B

Από την τρισδιάστατη απεικόνιση και τη φωτορεαλιστική απόδοση, μέχρι τον λεπτομερή σχεδιασμό και την κατασκευή, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους b2b πελάτες μας,  για καταστήματα και γραφεία, franchise και αλυσίδες καταστημάτων.

scene 1
OFFICE(3)

Στατικός Σχεδιασμός

Δομική Ασφάλεια

Με υψηλή επιστημονική επάρκεια, ακαδημαϊκή έρευνα αλλά και εμπειρία στον πρωτοποριακό χώρο των μεταλλικών και σύμμικτων κατασκευών δίνουμε κατασκευαστικές λύσεις τόσο στη βελτίωση υφιστάμενων κτιρίων αλλά και στην εκ νέου δόμηση.
Τα έργα μας, ιδιωτικά και δημόσια, αφορούν σε βιομηχανικά κτίρια και αποθήκες, γέφυρες, στέγαστρα και κάθε είδους μεταλλικές εφαρμογές.
Στη μελέτη των έργων μας εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονοι ευρωπαϊκοί κανονισμοί (Ευρωκώδικες).
Η σχεδίαση, η στατική μελέτη, και η παραγωγή κατασκευαστικών σχεδίων και σχεδίων κοπής (CNC) γίνεται με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού ενώ την κατασκευή εκτελούν εξειδικευμένα συνεργεία.

blueprint

3D

Απεικόνιση - Φωτορεαλισμός

Τρισδιάστατη σχεδίαση, αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση και υψηλής ποιότητας φωτορεαλιστικές απεικονίσεις. 

Kitchen_Render_1
pool1
demo-attachment-18-client-3@2x
demo-attachment-16-client-4@2x
demo-attachment-15-client-5@2x
demo-attachment-14-client-1@2x-1-1
demo-attachment-17-client-9@2x-1-1
demo-attachment-19-client-7@2x